fellow rocker

sometime

hey ya, sometime i shud try to let go. bukan give up, tapi sometime we shud not being selfish. it just like when something was gone, and cuma itu cara terbaik untuk dia bahagia, why shud not let go? atleast kita dah buat orang tu gembira with apa yang dia nak kan. macam aku cakap, bukan let go, tapi bila benda dah tak jadi dengan benda yang kita harapkan, why shud stand there for nothing? tipu lah kalau cakap aku okay! aku takda apa2 lah. aku bahagia lah takda kau. kau mampus dalam hidup pun aku tak kesah. tipu sangat okay. HAHA. tapi apa yang terbaik untuk oran yang kau sayang, itu yang patut kau lepas kan. jangan pentingkan perasaan diri, kan. sometime orang nak buang kita bukan sebab dia curang tapi dia taknak d kategori kan sebagai curang. haha. alaa, mana tahu orang tu dah ada pilihan hati lain, siapa kita nak menghalang seseorang tu untuk pergi kan. Tahan pun tak guna, kalau dia dah nak terbang, tetap terbang. Tapi apa-apa pun macam aku cakap tadi, bila benda tu yang dia rasa terbaik, terima. Mungkin ada hikmah. Kau tak salah, diam kan saja. Tak perlu nak betulkan semula keadaan, sebab nanti makin rumit. Kita sama ada otak, sama boleh fikir. Kalau sorang hidup sorang mati dalam hubungan tu, hubungan tu tak sampai mana. Apa yang kau boleh buat cuma berdoa, sedarkan dia. Apa-apa pun, kalau orang dah tak nak kita tu, sudah lah. Tak perlu rayu untuk kesepuluh belas puluh ratus ribu kali. Kan. if thing doesnt flow like what we want it. make me strong god, and make him/her too. Doa ja macam ni. Macam ni yang aku selalu buat. tapi kadang-kadang aku tewas. sebab aku taknak biar ego aku tinggi dari rasa sayang. HAHA. apa-apa pun, lepaskan orang tu tak susah, cuma memori tu bagi susah. kan kan kan.

2 comments:

jann sinuja said...

memori mmg buat benda tu jadi susah..heh susah la nak lupa..nk buat-buat lupa pun payah kan :p

Vesella Letcheva said...

JANNN! Yuppp. hahahha. memang payah. the best way buat-buat busy je lah. hahaha. ;D