fellow rocker

ultimate bitch dan sampah sarap

aku tak bermaksud untuk memalukan maruah sesiapa,tapi kalau dah tahap ultimate bitch tu macam mana? mungkin aku nampak akan kotorkan sedikit dari setiap ruang kosong blog aku,tapi aku tahu ini memalu kan. kenapa masih tak dapat beza-kan ex dengan BF?

peace to you audrey wee,aku dah tak berminat dengan mamat longkang yang jadi Boyfriend kau sekarang. dah 4 tahun aku dah tak ada sebarang kena mengena dengan mamat kau. Kalau kau nak cakap benda lain kat aku,yeah seriously aku boleh terima,kalau kau nak cakap pasal mamat tu,move on. i dont wanna live in past.

kau nak tegaskan umur kau 20? okay,go on tegaskaan. dan biar semua orang tahu umur tu tak mengira tahap kematangan seseorang. worth your fight. aku tak nak bergaduh pasal mamat sampah tu. kau ambik kau bungkus baik baik simpan dalam poket. dia dah bertahun-tahun jadi sampah sarap aku.

ya,memang aku marah sebab kau kaitkan aku dengan sampah di mana aku bukan pengemis yang sepatutnya bersama berdiri dengan sampah yang pernah aku buang satu ketika dulu.

1 comment:

Sher said...

wahahaha.. ultimate bitch aa.. i loike :)