fellow rocker

F is fish hair


wondering why people suka buat rambut just like flowerhorn now-a-days. since i ever do that dulu,everytime im going to school with this style of hair,and til now,i still do that sampai kan my friend cakap "girl,baru habis berpantang ke?' - tak guna punya joey. HAHA.

This hair remind me yang aku pernah bergambar dulu. tapi tak dapat nak show pic tu kat mana-mana tempat,sebab background buruk dengan ada nya kaki si verynessa di belakang. spoil sungguh! hahahah. nahh,i dont care pun actually. pic tu just testing untuk ambil pic di luar for budak-budak media. so before turun,kitorang pun taking pic dalam bilik. biasa lah tu kan.

cuba lah tengok background yang buruk dengan aku yang cantik. HAHAHAH. perasan sungguh. ohh,kaki si verynessa ni sungguh spoil. lepas ni mesti ada yang bisik-bisik di belakang memburuk-buruk-kan. nahh,i dont care sebab bukan korang pun yang bagi duit i makan. hahaha. err,tetapi ada ke yang nak buruk-burukkan since aku tak ada enemy ni? xD WHATEVER.

7 comments:

cik zureen said...

cuba lah tengok background yang buruk dengan aku yang cantik. (like this quote)
.. hihihi...

Viera said...

bukan style flower horn nya dari korean kh nis? hee.
neway,i love ur mekap at tht pics.looks sweet and natural.boleh buat tutorial mekap nis ila..haha..
hu cares psl kaki kwn d nya.
i didn't notice her leg until u said so.haha
:P

Veronica Vesella Letcheva said...

REEN,hahahaha. Itu lah ayat yang memerasankan diri sendiri. :P miahahahaha!

VIERA : hahahahah. nuan ahhh. :p yka from korean? idk laa. apa nama benda tok laa? ikat rambut jambul depan? hahaha

cik zureen said...

haha.. ayat yang boleh dipinjam dan di gunapakai.. hihi

Veronica Vesella Letcheva said...

haha,ayat yang memerasankan diri. boleh pakai kot. tapi untuk kawan2 terdekat.maklum lah nanti takut ada yang mengejek2 kata kite ni perasan lebih bagi orang yang tak dapat di bawa main. hihi

cik zureen said...

ahh.. persetankan mereka.. kalau dah mmg kita cantik, buat x tau jerk.. ishh.. perasan.. hihi

Veronica Vesella Letcheva said...

haha,kena lah rasa diri cantik selalu baru lah ada semangat diri kan. hihi. :P