fellow rocker

Ada apa pada "R"

CHEH,itu pun korang nak bising. tapi takpa,aku rasa aku comel bila tak tahu nak sebut huruf "R" benda-benda ni dah biasa dah,sebab since aku kecil lagi aku dah terbiasa abang kakak buli. T.T so whatever,sebab kalau nak dengar cakap orang,takkan ke mana. I live my own life,"R" ke ABC ke,yang penting,tahu bercakap dan tak bisu. any problem? come talk infront me. :)

12 comments:

Jasman said...

selalunya org cina yg xboleh sgt sebut huruf R ni...keturunan cina ke?hehe

Vesella Letcheva said...

takda. hehe. dah dari kecik tak tahu sebut ni. lalala.

aiman fanboy k-pop said...

HUHUHUHUHUHU,....tak pew....belajarlah sebut R dengan baik akak...boleh punyew.....lpas akak pandai sebut "R",akak boleh buli balik sis n bro akak tuh..hikhihkihkihk...

Vesella Letcheva said...

hikhikhik. dah belajar lama dah,tapi masih yang sama. takpe takpe,syukur lah dari bisu.

p/s : rasa tua plak kna phl akak. HHIHIHI

fynn said...

lisa surihani pun macam you juga,tapi maintain comel,dan awak mesti-lah comel. pedulikan kata-kata orang sekeliling,mereka pun tak perfect,mereka cuma tahu buka mulut dan mengkritik.

fiq. said...

ouh, pelat R ek,haha, mcm lisa surihani, comel je,,agaga

WW#2

Viera said...

nis,i tot i was the only one not including Lisa surihani yang pelat R.
hahha..sma lah kita duak yang.
aiee,adalah geng pelat R ku rupanya..haha..sikda nak malu-malu mun klaka ngn anis klak.dua-dua sma pelat R. hihihi.
apapun,bsykur je.org ckp cute bg pelat R to.atliz nda bisu kan kan ?
:D

Vesella Letcheva said...

FYNN : betul kata awak tu fynn,kalau hidup di atas kata orang,cis, tkkan kemana. :DD

fiq : HAHA. gtu lah nampak nya. T.T

viera : yeayyy! rasa comel lah this nantiiii. HAHAHAHHA. so perasan. u bayangkan when other dgr tua jaku,mesti ea mcm ehh,lain mai seduai jaku. but,who cares kan,munyi ko tadi,janji endak isuk. :P

nuyu said...

nant comel macam lisa surihani. kalo marah org pn, org lain rase nak senyum je... :)

Vesella Letcheva said...

nuyu,tu sebab suara dah macam katun tu. xD hahaha

penaberkala said...

lek la, lisa surihani pun tak leh sebut R jugak
tapi berjaya je hidup
kan?

setiap orang ada kelebihan dan kekurangan masing-masing
apa yang penting, kita guna apa yang kita miliki sebaik mungkin

Vesella Letcheva said...

yeap. thanks. T.T