fellow rocker

the 7th day

dah seminggu ke? hari ke-7? okay. harap-harap kau boleh balik. sebab aku rindu.
hari ni tak meseg sangat sebab masing-masing busy. aku ada kelas jam 10-12. lepas tu balik kelas aku sempat tidur sampai jam 4,bangun-bangun bergegas nak cari kerja pula.

sebab sebab cari kerja? um,mungkin sebab masa banyak kosong,jadi why dont kerja je? right? ada income masuk. tak perlu nak minta duit mak bapak.

for this 7th day,aku rindu kau. sangat.

No comments: