fellow rocker

the 2nd and half day

sekarang emel aku dah berlambak-lambak spam.
tapi inbox message aku dah tak macam dulu.

kenapa lah kalau di luar malaysia,nak text pun kena charge rm2? T.T

10 comments:

cik nana said...

mms text la yunk..murah ;)

Vesella Letcheva said...

how much ahh babe? hahah. xD

cik nana said...

0.35sen-0.50sen per mms text..try lah..seriously jimat dari rm2..heheh

Vesella Letcheva said...

waa,murah nya. ;p tak tahu pun me before. haha. xD how u know? ;p

cik nana said...

so xde halangan n rintangan utk b'komunikasi..haha..ekceli my encik bf kj lua m'sia..dats y la i tau.. ;)

Vesella Letcheva said...

waa,cik mata bulat kita ada tips yang begitu bernas. ;P hikhik. xD dah biasa lah ni. hehe.

cik nana said...

bernas tu tak sgt la tp bleh la dipakai ble diperlukan..haha..meroyan ouh klu tak kontek..haha

Vesella Letcheva said...

hahahha. memangggggg! bosan gile. meroyan sorg2 kalau rindu. haha.

cik nana said...

hehe sabar hocay! 2 bulan jeee.. ngee~ mesti try mms text tau..utk mengubat rindu saat berjauhan ;)

Vesella Letcheva said...

haha. dan di samping itu juga,boleh lahhhh sent gmbr. hikhikhik.