fellow rocker

no more tears

sometime kalau lah hidup ni semacam tag baby johnson, "no more tears" kan best.


HAHA. itu pun kalau lah. tak ada lah tengok orang menangis sedih,menangis ketawa,menangis menangis lahhh. okay,no related post dengan benda yang di atas actually. cuma terfikir kan. sebab aku kebelakangan ni asyik mimpi buruk dan bangun menangis teresak-esak,dan bila kasitau my mum,my mum boleh pula cakap, "anis,you nangis ada keluar hingus? " and aku pun teragak-agak nak jawab "huhh? ada y?" then mum reply back,"sila lap hingus dulu ye,jangan jadi pengotor" HAHA. HELLOOOOOO~ IM NOT OK? (: my mom rocks. she understanding. and she my bestfriend ever. call mum sampai kredit fon tinggal sen sen sen. tak apa. asalkan lega bila tahu everything okay sebab semalam mimpi mum meninggal then 2 hari before mimpi dad meninggal. oh tension. HAHA.

bye.

No comments: